Nem Szeretnéd Kihagyni Kedvenc Műsoraidat?

2014. 03. 01.

Értesülj első kézből kedvenc programjaidról, segítségünkkel biztos nem maradsz le róluk! Mit kell tenned mindehhez? Regisztrálj oldalunkon és alakítsd saját ízlésed szerint a tv-műsort.

Az oldalra regisztrálhatsz Facebook profiloddal, de e-mail címed segítségével is. Ezek után kezdődhet a programvadászat. A tv műsort végigböngészve beállíthatod kedvenc műsoraidat, de ha csak az esti Jamie Oliver sorozatról nem szeretnél lecsúszni, azt is beállíthatod.

A tv-műsorra kattintva az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

Egy műsort berakhatsz a kedvenceid közé, ebben az esetben bekerül a profilodba, ahonnan egy kattintással eljuthatsz annak aloldalára. Itt kigyűjtve megtalálod, hogy mikor kerüld adásba az adott program.

Beállíthatsz állandó műsorértesítőt is, ebben az esetben a kezdés előtt negyedórával e-mailben értesítőt küldünk, nehogy lemaradj róla.

De ha nem szeretnél folyton e-maileket kapni tőlünk és téged csak a kedd esti program érdekel, azt is könnyedén beállíthatod.

Ha a kis boríték ikonra kattintasz, naptáradba is beállítjuk, hogy megjelenjen az adott program.

Ha szeretnéd, teljesen személyre szabhatod a tv-műsort az oldalon. Kedvenceid kiválogatása után egy kattintással beállíthatod, hogy a programkínálatban csak azok az elemek jelenjenek meg, amelyek téged érdekelnek.

hétfő, 2014-02-03 01:36

vissza a listára