Aranydurbincs Vargányával És Burgonyával

30-60 perc
Közepes
Közepes
Átlagos

Elkészítés

Sós vízben félig megfőzzük a kockára vágott burgonyát.
A gombából szószt készítünk.
A megtisztított és apróra vágott mogyoróhagymát lassú tűzön olívaolajon üvegesre pároljuk, felöntjük meleg vízzel.
Hozzáadjuk a fagyasztott vargányát.
Magas hőfokon főzzük.
Sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk petrezselyemmel.
Az alufóliából csónakot formázunk.
Kikenjük az alját olívaolajjal.
Beletesszük a halfilét.
Sózzuk, borsozzuk.
Meglocsoljuk a fehérborral.
Majd jöhet bele a krumpli.
Valamint a gombaszósz.
A fóliát lezárjuk, és 25 percre 160 fokos sütőbe tesszük.

(Fotó: Sándor Katalin)

vissza a listára