Csirkés Sült Gnocchi

60-120 perc
Közepes
Olcsó
Magas

Elkészítés

A csirkemellet harapásnyi darabokra vágom. A platnira teszek egy közepes méretű hőálló tálat, kevés olajat öntök bele, majd a húst kicsit megkérgesítem, lepirítom rajta. Amíg pirul, addig hozzáadom az apróra vágott rozmaringot, a vajat, sózom, borsozom, ha kedvem tartja még egy gerezd fokhagymát is adok hozzá. Amikor már elkezdett pirulni a hús, akkor hozzáadom a konyhakész gnocchit is és folyamatos kevergetés, mozgatás mellett a krumpligombócokat megkapatom. Végezetül a húsos gombócokhoz adom a tejfölt, átkeverem, sajtot reszelek a tetejére és a 180 fokra előmelegített sütőbe tolom. Addig sütöm, amíg a sajt szépen meg nem színesedik a tetején.

vissza a listára