Frittata Szendvics

15-30 perc
Könnyű
Olcsó
Átlagos

Elkészítés

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A kolbászt karikára, a zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk és kevés olajon egy serpenyőben lepirítjuk. Közben a tojásokat kissé felverjük és elkeverjük a tejjel, sózzuk, borsozzuk és ráöntjük a zöldségekre. Közepes lángon a tűzhelyen elkezdjük sütni, amíg az alja megszilárdul. Kevergetni nem szabad! Rámorzsoljuk a fetasajtot, megszórjuk zöldfűszerekkel és serpenyőstül betesszük a sütőbe és addig sütjük, amíg kb. dupla magasságúra emelkedik, de a közepe még rezgős marad. Ez kb. 8-10 perc. Közben a salátaleveleket megmossuk és egy tálban összeforgatjuk a balzsamecettel és az olívaolajjal. A kenyérszeleteket kissé megpirítjuk. A kész frittatát felvágjuk, egy-egy darabot a kenyérszeletekre teszünk, ráhalmozzuk a salátát és a tetejére ismét kenyeret teszünk. Kissé összenyomkodjuk.

vissza a listára