Meleg Újburgonya- És Céklasaláta, Nyúlhús Zöldfűszeres Kéregben

60-120 perc
Közepes
Közepes
Átlagos

Elkészítés

A nyúlhúst megtisztítjuk, megsózzuk és olajjal bekenjük. A toast kenyér héját eltávolítjuk, majd tépkedjük a robotgépbe és felaprítjuk. Hozzáadjuk a zöldfűszereket és 1 csipet sót. Összekeverjük. Felöntjük olívaolajjal, hogy összeálljon. A nyulat mindkét felén megpirítjuk. A zöldfűszeres morzsát a nyúlhúsra szórjuk, kicsit rányomkodjuk, majd tepsire tesszük és a grill fokozaton 5 percig sütjük, vagy míg aranybarnára pirul. Egy edényben felolvasztjuk a vajat, majd a serpenyőbe öntjük, hozzáadunk egy kis olívaolajat, majd megforgatjuk benne a főtt újburgonyát és a céklát. Egy tálba tesszük a burgonyát és a céklát, rászórjuk a salátaleveleket és a parmezánt, majd ízesítjük.

(Fotó: Sándor Katalin)

vissza a listára

Cookie Beállítások