Ahoj, Séf!

Mit csinál a szakács szabadidejében?

Hát persze, hogy főz, járja a világot, keresi az újabb és újabb ízeket, amelyek inspirálhatják. Laci Hornaček sem tétlen: barátságokat köt, új helyszíneket fedez fel, hogy az élmények és aromák átjárhassák konyhaművészetét.
A TV Paprika stábja most követi őt, belelesünk életébe, átéljük vele az izgalmakat, sőt, a kamerának hála elleshetjük azokat a kifinomult konyhai titkokat, amelyek bármelyik ebédünket ki tudják szakítani az unalmas megszokottságból és rendkívüli alkalommá teszik azt.
Főzünk sörrel, borral, sajttal, készítünk halat, szárnyast és sertést is. Rizs vagy bab? Egyre megy, mert a végeredmény eddig nem ízlelt finomság lesz. Ehhez csak egy ember kell: Laci Hornaček. Ahoj, Séf!

vissza a listára