Olasz Meló

A TV Paprika vállalkozásában olasz gasztro-kalandozásra indul.

Itália kulináris szempontból legérdekesebb helyszíneit ízig-vérig helyi „szakértőkkel” járjuk körbe! A műsor egyik házigazdája maga Csiszár Jenő, a magyar média fenegyereke és Arena Alessandro, alias Sandro, a nemzetközileg elismert séf. Sandro nagy tudója az olasz konyha fortélyainak, minden hagyományos és modern, divatos fogást, trükköt, alapanyagot ismer. A bennfentesek magabiztosságával mozog piacon, konyhában, tésztagyárban és sólepárló üzemben egyaránt. Sandro éppen Olaszországba indul egy nívós szakmai elismerés, az Arany Disznó-díj átvételére. Az útra elkíséri barátja, Csiszár Jenő, a népszerű televíziós műsorvezető. Sorra látogatják az izgalmasnál izgalmasabb városokat, falvakat, ahol az olasz szakács szerint a legjobb minőségű alapanyagok fellelhetők. Természetesen minden epizódban elkészül egy-két emblematikus étel a bemutatott alapanyagokból, melyek például a pácolt sonka, a radicchio, az olívabogyó vagy a szarvasgomba. Aztán már rohannak is tovább, hiszen Sandro-nak oda kell érnie a díjátadóra. Viva Italia!

vissza a listára