Silvia Colloca: Olasz Módra

Egy olyan, Olaszországban született és nevelkedett háziasszonynak, mint Silvia, az olasz ételek többet jelentenek, mint egy recept és néhány hozzávaló.

Egy olyan, Olaszországban született és nevelkedett háziasszonynak, mint Silvia, az olasz ételek többet jelentenek, mint egy recept és néhány hozzávaló. A legtöbb olasz szakács nem könyvekből tanulta meg a tökéletes pasta receptjét, hanem generációról generációra öröklődő hagyomány alapján.
Ez a tudás azonban többféle dolgot foglal magában: a tésztadagasztás fortélyain át, a különböző lisztek felhasználásának módjain keresztül egészen addig, hogy miért is jobb a szárított a friss tésztánál, amikor Vongole szószt készítünk.
Ne essünk kétségbe, ha nem vagyunk olyan kiváltságosak, hogy azonnal rendelkezésünkre álljon egy igazi olasz nonna! Hagyjuk Silvia Collocára, a gasztrobloggerre és hobbiszakácsra, hogy megfogja a kezünket és végigvezessen minket Itália ízeinek csodás útvesztőjében.

vissza a listára