Terítéken Lengyelország

A műsor szenvedélyes szakácsa jól ismert lengyel különlegességek felhasználásával készít vadonatúj ételeket korábban sosem tapasztalt ízvilággal.

Tomek Jakubiak, a sikeres séf és gasztroújságíró hazája különlegességeit mutatja be betakarításuktól egészen a feldolgozásukig. Réges-régen elfeledett alapanyagok és kulináris újdonságok felkutatására indul, és miközben útja Lengyelország legkülönbözőbb pontjaira viszi őt, számtalan élelmiszer, pl. sajtok, húsok, gyümölcsök, zöldségek és fűszerek elkészítési módját ismeri meg.
A térség specialitásai csupán a kezdetet jelentik a vadonatúj kulináris kompozíciók hosszú sorában: a műsorban Tomek különböző levesek, főfogások és desszertek elkészítését is bemutatja a nézőknek. Ismerje meg azokat a trükköket, amelyekkel átlagos élelmiszerekből különleges fogásokat varázsolhat, hiszen a kulináris kreativitás nem ismer határokat.

vissza a listára