Tom Kerridge Amerikai Kajái

A világ néhány leghíresebb ételét az Amerikai Egyesült Államoknak köszönhetjük.

A világ néhány leghíresebb ételét az Amerikai Egyesült Államoknak köszönhetjük. De vajon a popcornon, a burgereken és a hot dogon kívül mi jut eszünkbe az amerikai konyháról?
Ebben a 10 részes sorozatban Tom Kerridge mesterszakács parttól partig beutazza Amerikát, hogy feltárja az ország legjobban őrzött, ételekkel kapcsolatos titkait. Az ízletes vermonti palacsintákat és juharszirupot, valamint a tucsoni húsos tacót is bemutató műsorban Tom izgalmas kulináris kalandja során felfedezi az Egyesült Államok legjobb receptjeit és ízeit.
A helyi séfek és hazai szakácsok segítségével Tom minden epizódban fenséges ételeket kóstolhat meg. Legyen szó akár a street food kiválóságairól vagy felső kategóriás éttermek tulajdonosairól, Tom feltárja a nézőknek magával ragadó személyes történeteiket. Az egyes epizódokban Tom visszavonul konyhastúdiójába, hogy új ismereteiből és a Nagy-Britannia legjobb konyháiban töltött két évtized alatt szerzett tapasztalatából merítve olyan ínycsiklandó ételeket készítsen, melyekkel mi is megpróbálkozhatunk otthon.

vissza a listára

Cookie Beállítások