Kapcsolódó műsor:

Kerti Konyha
1. évad 10. rész
Elkészítés
A pörkölthöz finomra vágott vöröshagymát, apróra vágott paprikát, paradicsomot és a zúzott fokhagymát zsírban megpirítjuk. Megszórjuk fűszerpaprikával, hozzáadjuk a kockázott bárányhúst, majd felöntjük kevés vízzel. Sózzuk és őrölt köménnyel fűszerezzük. Készre főzzük. A lisztet két tojással, sóval, langyos vízzel összedolgozzuk, majd forrásban lévő vízbe szaggatjuk. Leszűrjük, lehűtjük.
Kevés olívaolajban a szeletelt vöröshagymát megfonnyasztjuk, rátesszük a csíkozott bárány májat, fűszerezzük őrölt borssal, őrölt római köménnyel és zúzott fokhagymával. Miután megpirult felöntjük fehér borral. Hozzáadjuk a vágott petrezselymet és kevés citromlével, illetve sóval ízesítjük. A darabolt gyökérzöldségeket sütőben pirosra sütjük, majd a forró vízzel felöntött, puhára párolt kuszkusszal összekeverjük. Sót, borsot és olívaolajat adunk hozzá.