Buddha tál céklával és tonhallal

Elkészítés

Az öntet hozzávalóit krémesre keverjük.

A rizst forrásban lévő sós vízben kifőzzük, mintha tésztát főznénk, a végén leszűrjük. A magokat kevés olajon egy kisebb serpenyőben lepirítjuk, felhasználásig félretesszük.

A sárgarépát megpároljuk vagy kevés olívaolajba forgatva sóval és citromborssal sütőben megsütjük. Az avokádót és az újhagymát felszeleteljük. A grillsajtot grillen vagy serpenyőben megsütjük.

A tojást 6,5 percre forrásban lévő vízbe tesszük, majd lehűtjük és megpucoljuk.

A buddha tál összeállításához egy mélyebb tányérba kanalazzuk a rizst, és elrendezzük rajta/körülötte az összes előkészített alapanyagot. A lényeg, hogy ízlésesen rendezzünk el mindent a tányéron.

vissza a listára