Kapcsolódó műsor:

Havas Dóra Tudatos Konyhája
1. évad 14. rész
Elkészítés
Az öntet hozzávalóit krémesre keverjük.
A rizst forrásban lévő sós vízben kifőzzük, mintha tésztát főznénk, a végén leszűrjük. A magokat kevés olajon egy kisebb serpenyőben lepirítjuk, felhasználásig félretesszük.
A sárgarépát megpároljuk vagy kevés olívaolajba forgatva sóval és citromborssal sütőben megsütjük. Az avokádót és az újhagymát felszeleteljük. A grillsajtot grillen vagy serpenyőben megsütjük.
A tojást 6,5 percre forrásban lévő vízbe tesszük, majd lehűtjük és megpucoljuk.
A buddha tál összeállításához egy mélyebb tányérba kanalazzuk a rizst, és elrendezzük rajta/körülötte az összes előkészített alapanyagot. A lényeg, hogy ízlésesen rendezzünk el mindent a tányéron.