Kapcsolódó műsor:

Antonio És Michael: Apa És Fia A Konyhában
1. évad 15. rész
Elkészítés
A cherry paradicsomok héján apró metszést ejtünk, rövid párolás után leszedjük a héját. Paradicsomszószt készítünk: a paradicsomot rövid ideig kevés olajon, fokhagymával és bazsalikommal pároljuk, majd kiszedjük a fokhagymát és a bazsalikomot. Amikor a szósz kihűlt, botmixerrel pürésítjük. A parmezánkrémhez 90 fokra hevítjük a tejszínt és hozzáadjuk a parmezént. Jól elkeverjük, szűrőn keresztül passzírozzuk, és hagyjuk kíhűlni. Tálaláskor előbb a paradicsomszószt tesszük a tányérra, majd erre kerül a burrata. Parmezánkrémmel és cikkekre vágott koktélparadicsommal díszítjük.
Fotó: Sándor Katalin