Kapcsolódó műsor:

Tv Paprika Magazin
2. évad 3. rész
Elkészítés
Tisztítsuk meg a hozzávalókat, a garnélarákot, a fokhagymát, a petrezselymet vágjuk apróra.
Az olívaolajat öntsük egy wokba/serpenyőbe, amikor felmelegedett, az apróra vágott fokhagyma 3/4-ét tegyük bele, majd hagyjuk kicsit megpirulni. Ezután jöhet bele a garnélarák. Gyönyörűen rózsaszínűvé válnak és bekunkorodnak.
Hintsük meg sóval, nagyon kevés őrölt fekete borssal. Majd jöhet bele a petrezselyem.
Hintsük meg kevés őrölt pirospaprikával, és a maradék fokhagymát is tegyük bele.
Közepes lángon hagyjuk őket összeérni, az olívaolajból gyönyörű fokhagymás, petrezselymes szósz lesz, amely körbe öleli a ropogós garnélarákot.
Szedjük ki egy mélyebb tálba őket, vágjunk mellé friss, ropogós bagettet.
Ízlés szerint koktélparadicsomot is tehetünk bele – ezt az elején a fokhagymával együtt tegyük bele.