Kapcsolódó műsor:

Havas Dóra: Álmaim Cukrászdája
2. évad 13. rész
Elkészítés
Egy 22 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral. A sütőt 160 fokra előmelegítjük.A cukrot és a vajat habosra keverjük, majd egyenként beledolgozzuk a tojásokat is. Ezután hozzáadjuk a kukoricadarát, a darált mandulát és a sütőport és simára keverjük a masszát. Végül beledolgozzuk a citrom levét és héját is. Az előkészítette formába öntjük és előmelegített sütőben 50 percig sütjük, amíg teljesen átsül.
Közben a málnalekvárt egy kis lábasban felforraljuk és 2-3 percig rotyogtatjuk, hogy kissé besűrűsödjön, hozzáadjuk a friss málnát és azonnal lehúzzuk a tűzről. Összekeverjük, hogy a friss gyümölcs éppen csak összeessen. Hagyjuk kihűlni és tálaláskor a kihűlt sütemény tetejére kanalazzuk.