Grillezett Polenta Cukkínivel, Koktélparadicsommal És Bébispenóttal

30-60 perc
Könnyű
Közepes
Átlagos

Elkészítés

A polentát az utasítás szerint elkészítjük. Hozzáadjuk a vajat, a parmezánt, az olívaolajat, a sót, a borsot és a fokhagymát. Vajjal kikent és száraz polentával megszórt tepsibe töltjük. A tetejét elsimítjuk és kb. 30 percig sütjük. A kihűlt polentát darabokra vágjuk és száraz grillserpenyőn megpirítjuk. Közben serpenyőben megsütjük a cukkinit a paradicsommal és a bébispenóttal. A forró serpenyőre egy kis olívaolajat öntünk, amin megfuttatjuk a fokhagymát, majd hozzáadjuk a kockára vágott cukkinit, és a félbe vágott koktélparadicsomokat. Végül hozzáadjuk a spenótot, 1 percig keverjük, míg összeesik. végül hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott mozzarellát és azonnal tálaljuk a meleg, sült polentával.

Fotó: Sándor Katalin

vissza a listára