Kapcsolódó műsor:

Szezonról Szezonra
1. évad 1. rész
Elkészítés
Összekeverjük a sűrített paradicsomot a finomra reszelt fokhagymával és gyömbérrel, mézzel, sóval és borssal. Beleforgatjuk a csirkeszárnyakat, elrendezzük egy hőálló tálban és egy kevés olajjal meglocsolva 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük. 35-40 perc alatt ropogósra sül.
A mártogatóshoz az újhagymákat szinte feketére grillezzük, majd feldaraboljuk. Egy keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a cukrot, a citrom frissen reszelt héját, fél gerezd fokhagymát belereszelünk, majd hozzáadjuk a sűrű joghurtot és a feta sajtot. Jól összekeverjük, végül hozzákeverjük a finomra aprított zöldfűszereket is.
A sült csirkeszárnyakkal, zöldségekkel, pirított kenyérrel kínáljuk.