Hajdina granola

Elkészítés

Elkészítés:

A banánt meghámozzuk, és villával összetörjük, pürésítjük. Beletesszük egy kisebb edénybe, hozzáadjuk a mogyoróvajat, a kókuszzsírt és egy csipetnyi sót, majd az egészet összefőzzük. Közben a hajdinát elkeverjük a chia maggal, a kókusz csipsszel és az olajos magvak keverékével. Az összeforralt mogyorós szószt alaposan elkeverjük a granolával, majd sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük, lehetőleg úgy, hogy egy rétegben elterüljön a granola.

180 fokra előmelegített sütőbe tesszük. 10 percig sütjük, majd kivesszük, és átkeverjük. Újabb 10 perc után ismét átkeverjük, és ha szép aranybarna, akkor hagyjuk kihűlni. Ha még sápadt, akkor újabb 10 percet adunk neki a sütőben.

vissza a listára