Kapcsolódó műsor:
Vendy És Adam Cseh Konyhája
2. évad 8. rész
Elkészítés
Elkészítés:
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a vizet, a száraz összetevőket (a lisztet, kakaót, sütőport egy tálban összekeverjük), majd beleforgatjuk a tojásfehérjékből felvert habot. A tésztát kikent és beszórt formába töltjük és 180 °C fokon megsütjük. (nem adok sütési időt, tűpróbát kell végezni)
Krém:
A vajból és lisztből rántást készítünk, majd hozzáadjuk a tejet és kását főzünk, amit hagyunk kihűlni.
Elkészítés:
A vajat, cukrot, kakaót és tojást habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt kását és kész a krém.
Tejszínhabbal és csokoládéval díszítjük.