Kapcsolódó műsor:
Így Etesd A Családodat!
1. évad 3. rész
Elkészítés
A pudinghoz a hozzávalókat a csoki kivételével egy közepes lábosban összekeverjük és közepes lángon, sűrűn kevergetve felforraljuk. Forrás után 1 percig kevergetve főzzük, amikor puding sűrűségű, lehúzzuk a lángról és hozzákeverjük a kis darabokra tört csokoládét. Tálkákba töltjük, mindegyik tetejére fóliát teszünk, hogy ne bőrösödjön – fontos, hogy a fólia, esetleg vajazott fólia vagy nedves sütőpapír, közvetlenül a pudingra kerüljön! Hűtőben 1-1 1/2 óra alatt fogyasztható hőmérsékletűre hűl. A meggyszószhoz a hozzávalókat kis lábasba tesszük és kb. 5 perc alatt sűrűre főzzük. Lehűtjük. Tálaláskor a puding tetejére kanalazzuk.