Kapcsolódó műsor:

Antonio És Michael: Apa És Fia A Konyhában
1. évad 7. rész
Elkészítés
Langyos vízbe tesszük az élesztőt. A liszthez sót és kevés cukrot teszünk, hozzáadjuk a vizet és az olajat, majd 20 percig keverjük a tésztát, míg rugalmas, csillogó tésztát kapunk. Ezt legalább 2 órát pihentetjük, majd kis labdákat formálunk a tésztából, és ismét kelni hagyjuk. A mozarellát kézzel szaggatjuk, a levét leszűrjük. Előkészítjük a paradicsomszószt, sózzuk és oregánót adunk hozzá. Kinyújtjuk a pizza tésztáját és 250 fokon sütjük a sütőben. 5 perc után kivesszük a sütőből, rátesszük a mozzarellát, majd visszahelyezzük újabb 5 percre a sütőbe.
Fotó: Sándor Katalin