Kapcsolódó műsor:

Serpenyőben Az Egész Világ
1. évad 10. rész
Elkészítés
Keverjük össze a csirkét és a sertéshúst tejben áztatott zsemlével. Vajon megpirítjuk a fokhagymát és a salottát. A húshoz adjuk a tojást, a szardellát, a kapribogyót és az apróra vágott petrezselymet, majd összekeverjük. Sóval és fekete borssal ízesítjük. Készítsünk kis gombócokat.
Felöntjük a húslevessel, és megfőzzük benne a gombócokat.
A gombát és a salottát vajban megpirítjuk, borral felöntjük, és teljesen lepirítjuk.
Adjuk hozzá az alaplét és forraljuk be. Ízesítsük mustárral, kapribogyóval és fűszerekkel.
Adjuk hozzá a vajat és a tejszínt, majd habosítsuk. Kapribogyóval és húsgombóccal tálaljuk.