Kapcsolódó műsor:

Mihaela Varázslatos Desszertjei
1. évad 4. rész
Elkészítés
Tegyük a tojásokat egy nagy tálba, és néhány másodpercig turmixoljuk.
Adjuk hozzá a cukrot, és keverjük addig, amíg a keverék térfogata megduplázódik.
Adjuk hozzá a joghurtot, és keverjük, amíg egy homogén masszát kapunk.
Keverjük össze a lisztet a sütőporral és a sóval, majd adjuk hozzá a tojásos-joghurtos keverékhez (a sima és szellősebb tészta érdekében célszerű előtte szitálni).
Csak annyira keverjük össze, hogy a keverék homogenizálódjon (nem jobban, mert ha jobban keverjük, akkor aktiváljuk a lisztben lévő glutént, és sütés után a sütemény sűrűbb/keményebb lesz, mint szeretnénk).
Tegyük a keveréket a sütőpapírral bélelt vagy olajjal kikent és liszttel megszórt tepsibe, majd adjuk hozzá a gyümölcsöt.
Hogy a gyümölcsök ne süllyedjenek bele a tésztába, szórjuk meg liszttel.
180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
Sütés után 5 percig a tepsiben hagyjuk, majd rácsra tesszük hűlni.