Kapcsolódó műsor:

Havas Dóra: Álmaim Cukrászdája
2. évad 13. rész
Elkészítés
A formákat vékonyan kikenjük olvasztott kókuszzsírral. A zselatint összekeverjük a vízzel és állni hagyjuk. Egy kisebb lábasban összemelegítjük a kókusztejet és a kókusztejszínt a cukorral. Éppen csak addig, amíg a cukor teljesen feloldódik. Lehúzzuk a tűzről és hagyjuk langyosra hűlni. Hozzáadjuk a zselatint és simára keverjük, fontos, hogy ne legyen csomós. Szétosztjuk a formák között és legalább 6 órára a hűtőbe tesszük.
Tálaláskor óvatosan kiborítjuk a formából (3-5 másodpercre forró vízbe mártjuk a formát, hogy kiengedje a panna cottát, ügyelve, hogy a víz ne folyjon a formába) és gyümölccsel vagy pirított kókuszchipsszel kínáljuk.