Mangalica szendvics, lanyos mangalica saláta

Elkészítés

Elkészítés:

A salátához a mangalica császárhúst vékony ceruzányi csíkokra, a szendvicshez szeletekre vágjuk, és zsírjára sütjük. Nagy lángon, gyors hőkezeléssel.

Saláta öntetet készítünk a szójaszószból, a sriracha-ból, vízzel ebben forgatjuk meg a zöldségeket, amit tányérra halmozunk.

Majd 1 rész vékonyra vágott sárgarépát 3 rész vékonyra csíkozott káposztával ebben a saláta öntettel összeforralunk. Lehűtjük és lancsosan felhalmozzuk. Rátesszük a mangalica ceruzákat és chilivel, koriander zölddel, jégsalátával, ujhagymával, szezám olajjal kínáljuk.

A szendvicshez a császár szeleteket zsírjára sütjük. Egy serpenyőben a zsiradékból veszünk pár kanállal, és megforgatjuk benne a lilahagymát, koktélparadicsomot, hegyes erős paprikát, petrezselyem zöldet és fokhagymát.

A baguette-ket félbevágjuk és megpirítjuk.

Bele halmozzuk a zöldségeket és a mangalica szeleteket. Majd jó étvággyal elfogyasztjuk:)

vissza a listára