Kapcsolódó műsor:

Jiří Egyszerűen Nagyszerű Finomságai
1. évad 2. rész
Elkészítés
Erős marhaalaplevet készítünk gyökérzöldségekkel és fűszerekkel. Hagyjuk puhára főni a húst.
A gyökérzöldségeket és a fűszereket serpenyőben megpirítjuk. A paradicsompürét szintén megpirítjuk, majd felöntjük vörösborral és felforraljuk. Ezután öntsük fel az alaplével, főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak. Pépesítjük és ízesítjük. A maradék zöldségeket és a húst serpenyőben átpirítjuk: a húst zöldségmártásban tálaljuk. A Táfelspitzhez a húslevest használjuk fel: az összes zöldséget megfőzzük, a tormát lereszeljük. A zöldségeket vajban szép aranysárgára pirítjuk, és ráforgatjuk a petrezselymet.