Mexikói Édes Sertéshúsos Quesadilla

30-60 perc
Könnyű
Olcsó
Átlagos

Elkészítés

Egy nagy serpenyőben kevés olajon puhára pároljuk a szeletekre vágott hagymát. Amikor puha, megszórjuk barnacukorral és addig pároljuk, amíg a cukor felolvad és a hagyma karamellizálódik. Hozzáadjuk a szálaira szétszedett húst és lepirítjuk. A serpenyőt kitöröljük. Egy tortillát a serpenyőbe teszünk, a felét, félhold alakban megszórjuk reszelt sajttal, ráhalmozunk egy adag édes sertést, újabb adag sajt következik, majd ráhajtjuk a tortilla másik felét és lepirítjuk, megfordítjuk és a másik oldalát is pirosra sütjük. Akkor jó, ha a tortilla színt kap, a sajt pedig megolvadt. Tejföllel, friss korianderrel meghintve tálaljuk.

vissza a listára