Kapcsolódó műsor:

Pepe Egészséges Desszertjei
1. évad 9. rész
Elkészítés
Tálban összekeverjük az tészta száraz hozzávalóit, majd hozzáadjuk a többi összetevőt is, és alaposan kikeverjük a tésztát. A kész masszát muffinformába öntjük, és előmelegített sütőben 20 percig,170 fokon sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A krémhez egy edényben cukrott karamellizálunk. Amikor már sötétbarna színű (vigyázzunk, le ne égjen!), gyorsan hozzáadjuk a tejszínt és addig keverjük, míg egy sima állagű karamellkrémet kapunk. A főzött krémet hagyjuk langyosra hűlni, majd hozzákeverjük a mascarponét. Az elkészült krémet habzsákba töltjük, és díszítjük a muffinokat. Végül a cupcake-et megszórjuk apróra vágott pisztáciával.
Fotó: Sándor Katalin