Rablóhús, sült burgonya, fokhagyma mártogatós

Elkészítés

Elkészítés:
A rablóhúst úgy készítjük el, hogy a nyársakra felváltva feltűzzük az összetevőket, majd az egészet megszórjuk sóval, borssal, gyros fűszerkeverékkel, zöldfűszerekkel. Egy tepsibe kevéske olajat és vizet öntünk, a nyársakat egymás mellé tesszük és a 200 °C fokos sütőben készre sütjük.

Fokhagyma mártogatós
natúr joghurt (vagy tejföl)
só, bors, fokhagyma

SÜLT BURGONYA (félben)

Elkészítés:
A burgonyát megmossuk, nem hámozzuk meg. Félbe vágjuk, meglocsoljuk olajjal, megszórjuk sóval és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. A 200 °C fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük.

vissza a listára