Kapcsolódó műsor:

Antonio És Michael: Apa És Fia A Konyhában
1. évad 15. rész
Elkészítés
Egy lábosban 1 l vizet felforralunk, majd hozzáadjuk a lisztet és addig keverjük, amíg egy homogén masszát nem kapunk. Hagyjuk hűlni, és ugyanúgy dolgozunk vele, mint a hagyományos házi tésztával. Könnyű paradicsomszószt készítünk, hideg olajon kezdve, bazsalikomot és sót adunk a paradicsomhoz. Elkészítjük a tölteléket: lereszeljük a házi sajtot, hozzáadunk 150g parmezánt, 2 tojást és a kakukkfüvet, és jól összekeverjük. Vékonyra nyújtjuk a tésztát, belehelyezzük a tölteléket, egy másik réteg tésztával lefedjük és méretre vágjuk. A raviolit lobogó sós vízben 3 percig főzzük, majd hozzáadjuk a paradicsomszószt. Ízlés szerint parmezánnal szórjuk meg.
Fotó: Sándor Katalin