Kapcsolódó műsor:

Havas Dóra Tudatos Konyhája
1. évad 9. rész
Elkészítés
A csirkemelleket sózzuk, borsozzuk. Fehevítjük az olajat egy nagy serpenyőben és körbe pirítjuk a hússzeleteket, majd ezeket kiszedjük és félretesszük.
A serpenyőbe tesszük a vékony szeletekre vágott hagymát és fokhagymát, a karikára vágott sárgarépát és a kakukkfüvet. Ezeket jól átpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsompürét és ezt is lepirítjuk. Felöntjük fehér borral és megvárjuk, amíg elpárolog az alkohol, majd a serpenyőbe tesszük a darabolt paradicsomot, a húst és felöntjük az alaplével. Addig főzzük, amíg a mártás besűrűsödik és a hús puhára fő. A babot lecsepegtetve a végén tesszük bele és éppen csak összemelegítjük. Rusztikus kenyérrel kínáljuk.