Kapcsolódó műsor:

Gabriel Séffel A Világ Körül
1. évad 15. rész
Elkészítés
A száraz hozzávalókat száraz serpenyőben megpirítjuk. A sertés szűzpecsenyét joghurttal és fokhagymával pácoljuk, majd pihentetjük.
A mogyoróhagymát pirítsuk meg, adjuk hozzá a fűszereket, öntsük rá az alaplét és a tejet, majd főzzük 10 percig. Borsozzuk, kerüljön bele chilit, majd főzzük tovább. Szűrjük le, mixeljük szét a mártást, majd tegyük vissza. Kérgesítsük a húst, majd helyezzük a mártásba, és főzzük puhára. Vágjuk fel a koriandert és adjuk hozzá a szószhoz. Joghurtos lisztből és szódabikarbónából tésztát készítünk, amit apró palacsintákra nyújtunk és száraz serpenyőben megsütünk. A fokhagymát apróra vágjuk, olajjal összekeverjük és a naan kenyérkéket megkenjük.
Rizzsel tálaljuk.
A recept részben eltérhet a műsorban látottaktól.