Kapcsolódó műsor:

A Boldogság Útjain
1. évad 2. rész
Elkészítés
Egy fej vöröshagymát, 1 közepes burgonyát és 4 fej karalábét vékony szeletekre vágunk, majd 5 dkg vaj és 1 dl olívaolaj keverékén megpároljuk. Sózzuk borsozzuk, felöntjük fél-fél liter fehérborral és alapével. Fűszerezzük egy kis szerecsendióval, majd vizet adunk hozzá.
Mikor puhára főttek a zöldségek, beleteszünk 30 dkg csíkokra vágott friss spenótot. Közben 30 dkg lazacfilét apró darabokra vágunk, sózzuk, borsozzuk, egy apróra vágott chilit teszünk bele. A krémlevest turmixoljuk, beletesszük a dió méretű halgombócokat majd fél liter tejszínnel dúsítjuk és kiforraljuk. Tálaláskor tökmagolajjal locsoljuk.