Thai Creme Caramel

30-60 perc
Közepes
Közepes
Magas

Elkészítés

A szufléformákat kiolajozzuk kókuszzsírral és mindegyik forma aljába teszünk egy kis juharszirupot (golden szirupot). A tojásokat a cukorral, sóval felverjük egy kézimixerrel. Ehhez adjuk a kókusztejet és a pandankivonatot. A keveréket a formákba öntjük, vigyázva, hogy a szirup a forma alján maradjon. A tálkákat meleg vízzel teli magasfalú tepsibe helyezzük úgy, hogy a víz a kis formák negyedéig érjen. 175 fokos sütőben 30 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni és pár órára hűtőbe tesszük. Ha nem csusszannak ki a formából, egy késsel körbevágjuk a szélét és kifordítjuk.

(Fotó: Sándor Katalin)

vissza a listára

Cookie Beállítások