Kapcsolódó műsor:

Tv Paprika Magazin
3. évad 4. rész
Elkészítés
A csirkét vékony csíkokra felvágom majd sóval, borssal és csili szósszal bepácolom, 15-20 percre a hűtőbe teszem. Ezalatt megtisztítom a zöldségeket, a vöröshagymát felkarikázom, az újhagymát ferdén feldarabolom, a paprikát és répát vékony csíkokra vágom.
Egy edénybe vizet teszek fel forrni majd a tojásos metéltet a csomagolási instrukciók alapján készre főzöm majd leszűröm és félreteszem.
A wok edénybe egy kis olajat teszek majd felhevítem. A vöröshagymát üvegesre pirítom, majd hozzáadom a pácolt csirkemellet és közepes lángon megpirítom. Amikor már kezd egy kis színt kapni a husi, hozzáadom az előkészített újhagymát, paprikát, répát és babcsírát. Összeforgatom és csak nagyon rövid ideig gyakran kevergetve pirítom tovább, épp hogy a zöldségek még zsengék maradjanak.
Mikor kész, az egészet kiszedem, majd egy kis olajon a wokban kicsit megpirítom az előre megfőzött tojásos metéltet. A tésztának is elég csak pár perc, közben megöntözöm szójaszósszal. Amikor már kezd a tészta pirulni, hozzáadom az előzőleg kiszedett húsos zöldséget, össze forgatom a tésztával. Ízlés szerint még adhatok hozzá szójaszószt.