Kapcsolódó műsor:

Szezonról Szezonra
1. évad 9. rész
Elkészítés
A serpenyőt visszatesszük a tűzhelyre és közepesen erős láng felett az olajon lepirítjuk a finomra reszelt gyömbért, a vékony szeletekre vágott fokhagymát és a korma pasztát.
Amikor illatozni kezdenek, a serpenyőbe tesszük a paradicsomokat és a kókusztejszínt is. Addig főzzük, néha megrázogatva a serpenyőt, amíg a paradicsomok elkezdenek megrepedni, a szósz pedig sűrűsödni kezd.
A halszeleteket kissé megsózzuk, majd a paradicsomszószra fektetjük.
A sütőt 170 fokra előmelegítjük, és az egész serpenyőt betesszük és 20 perc alatt készre sütjük a halat.
Tálaláskor frissen facsart lime levet csepegtetünk rá és megszórjuk a pirított kókusszal és a sült hagymaszeletekkel.