Elkészítés
A vaddisznószüzet megtisztítjuk, lehártyázzuk. Sózzuk, borsozzuk.
Magas hőfokon serpenyőben kérgesítjük, olíva olajon. Majd ezt pihentetjük, 10 percenként forgatva a húst. Utána serpenyőbe dobunk 200 gr vajat, fokhagymát, rozmaringot és a vajjal locsolgatva 5 percig sütjük.
A megfőtt burgonyát összetörjük, parmezánt és lisztet adunk hozzá, majd tojást és összegyúrjuk. Pihentetés után hengereket formálunk a tésztából. Forró vízben kifőzzük, utána vajon átforgatva serpenyőben megsütjük. A málnát serpenyőbe tesszük, hozzá dobjuk a menta leveleket,1dl vizet,2 dl száraz vörösbort és porcukorral édesítjük. Redukciót készítünk belőle. Fűszerekkel ízesítjük, majd leszűrjük. A pirított fenyőmagot száraz serpenyőben el megpirítjuk, tálalásnál megszórjuk vele az ételt.