Kapcsolódó műsor:
Bódi Margó Ízvilága
2. évad 10. rész
Elkészítés
A töltelékhez tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját a kristálycukorral és a vaníliás cukorral habbá verjük, ugyanígy teszünk a fehérjével is, ehhez adjuk a porcukrot. Óvatos mozdulatokkal a sárgájához keverjük a kókuszreszeléket, majd még óvatosabban hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét.
A tésztához a vajat a cukorral és a tojássárgájával összedolgozzuk, hozzáadjuk a lisztet, a kakaóport és egy csipet sót. Ha a tészta túl lágy lenne, kis időre hűtőbe tesszük. Sütés előtt két részre vesszük a tésztát, és kinyújtjuk. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, rátesszük az egyik tésztát, ráhalmozzuk a tölteléket, majd a másik tésztával zárjuk. 180 fokos sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük.