Kapcsolódó műsor:
Így Etesd A Családodat!
1. évad 3. rész
Elkészítés
A sütőt melegítsük elő 220 fokon. Keverjük el a liszteket egymással, majd a sütőporral, sóval. Adjuk hozzá az olívaolajt és annyi vizet, hogy gyúrható, lágy, de nem ragacsos tésztát kapjunk. Gyúrjuk ruganyossá a tésztát. Osszuk ketté a tésztát. Lisztezett felületen nyújtsuk ki őket vékony lapnak. Helyezzük sütőpapírral bélelt sütőlemezre. Kenjük meg a reszelt sajttal, aprított bazsalikommal, 1 tk. sóval elkevert tejföllel. Helyezzük rá a felezett/negyedelt koktélparadicsomokat, locsoljuk meg kevés olívaolajjal és az előmelegített sütőben süssük 12-15 perc alatt készre. Szórjuk rá frissen a bazsalikomot és tálaljuk.