Vadonatúj River Cottage Sorozatok A Tv Paprikán!

2014. 03. 01.

Hugh mesterhármasa már január óta elindult hódító útjára. Februárban további két újdonsággal lepjük meg a River Cottage rajongókat!

Mi mindenre jó a gyümölcs? Képes teljesen megváltoztatni egy húsos étel jellegét, pikánssá varázsolhatja a halételeket, felpezsdíti a süteményeket, ráadásul remekül feltölti a szervezet téli vitaminraktárait. A River Cottage alapítója, Hugh Fearnley-Whittingstall új, 2013-ban készült sorozatában a gyümölcsöket, mint különleges, kulturális örökséget mutatja be. Az első epizódot a TV Paprika február elsején, 14 órától tűzi műsorára.

A sorozat tavaly tavasszal, nyáron és kora ősszel készült, így az epizódok minden évszak szezonális gyümölcseit követik. Az egyes részekben Hugh bemutatja, hogy egy-egy gyümölcs hogyan egészíthet ki bármilyen húsos, halas, zöldséges ételt, vagy akár egy finom pudingot.

A River Cottage sorozat különkiadásaiban három-három híresség szerepel, akik ezúttal a színpadot a konyhára, a cipőt pedig gumicsizmára cserélik, és csatlakoznak Hugh Fearnley-Whittingstall-hoz, hogy részt vegyenek egy felsőfokú főzőtanfolyamon a River Cottage farmon

A farmon töltött két nap alatt a híres vendégeknek rengeteg vidámságban van részük, finom ételeket főznek, és Hugh segítségével megismerhetik a River Cottage hétköznapjait, a szezonális és etikus termelés fontosságát, valamint a házilag termesztett és elkészített élelmiszerek okozta örömöt is. Az első epizódot február 15-én, 14 órától tűzzük műsorra.

Töltsd a hétvégét Hugh-val a TV Paprikán!

hétfő, 2014-02-03 10:19

vissza a listára