Csapjunk Bele A Lecsóba!

2011. 08. 01.

A jó, a rossz és a csúf – erről bizony nem mindenkinek a híres western jut eszébe, sokkal inkább a vacsora, amit nap mint nap tálalnak a családnak …

TV Paprika Logo

Nos, itt a lehetőség Amerika legosszabb szakácsai számára: 10 napjuk van, hogy két profi séf, Anne Burrell és Beau Macmillan segítségével megtanuljanak főzni, a verseny végén pedig elhitessék egy válogatott étteremkritikusokból álló zsűrivel, hogy főztjük mentoruk műve. A tét pedig nem piskóta: a legtehetségesebb antitalentum 25000 dollárt kap.

És, hogy témánál maradjunk, jön a Jó szakács, rossz szakács harmadik évadja is: Adrian Richardson séf és Janella Purcell táplálkozási tanácsadó ezúttal olyan laktató, ínycsiklandó, ámde egészséges hozzávalókat, recepteket és technikákat tár elénk, amelyek segítségével könnyedén megteremthetjük az egészséges egyensúlyt mindennapi főztünkben. Ezek az ételek ráadásul nem a derékbőséget, sokkal inkább a jó közérzetet növelik, ami a strandszezonban nem elhanyagolandó tényező!

Ha pedig már igazán profik vagyunk, jöhetnek a Kulináris Randevúk! Öt profi szakács olyan könnyed eleganciával varázsol elénk furfangos édességeket, pillekönnyű tengeri fogásokat, rafinált szószokat és selymes leveseket, hogy ha követjük őket, eddig rettegésban tartott párunk garantáltan elcsábul…

Gusztusos augusztust!

tvpeszter, hétfő, 2011-08-01 10:35

vissza a listára