Kapcsolódó műsor:

Mihaela Varázslatos Desszertjei
1. évad 12. rész
Elkészítés
Tegyük a cukrot és a vajat egy tálba, keverjük habosra (akárcsak a mogyorókrémet – keverjük néhány percig, tisztítsuk meg a tál oldalát, majd keverjük újra, amíg a kívánt állagot nem kapjuk meg).
Ha már van egy habos krémünk a cukorból és a vajból, hozzáadjuk a lisztet, 3-4 másodpercig keverjük, majd hozzáadjuk a tejet, és ismét keverjük, amíg a tészta össze nem áll (különböző méretű golyókat formálunk).
A tésztát fóliára tesszük, az egészet golyóvá sodorjuk, ellapítjuk, fóliába csomagoljuk, majd 10-20 percig hűtjük, vagy amíg megszilárdul.
Vegyük ki a tésztát a hűtőből, nyújtsuk ½ cm vastagságúra, majd vágjunk belőle köröket.
Mindegyikre tegyünk virágot, majd tegyük őket a fagyasztóba 10 percre.
Süssük a kekszeket 15 percig 190 fokra előmelegített sütőben.