Kapcsolódó műsor:

Robi És A Szomszédok
1. évad 16. rész
Elkészítés
A vékony csíkokra vágott zsenge tököt és póréhagymát kevés vajban megpirítjuk. Megszórjuk liszttel, majd felöntjük alaplével és tejszínnel. Borsozzuk, ecettel, cukorral, sóval ízesítjük. Hozzáadjuk a tejfölt és a friss, vágott kaporral beforraljuk. Az apróra vágott gombát a finomra vágott vöröshagymával együtt alaposan lepirítjuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a babbal együtt összetörjük. Kikeverjük a vágott petrezselyemmel, a tojással, esetleg kevés liszttel. Sózzuk és őrölt borssal, kurkumával fűszerezzük. Lepényeket formázunk belőle és kevés olajban átsütjük.
A főtt tojásokat lereszeljük, hozzáadunk egy nyers tojást a felaprított hagymát, fokhagymát és a petrezselymet. sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a zsemlemorzsát és alaposan összedolgozzuk. olajban kisütjük.
Fotó: Sándor Katalin