Kapcsolódó műsor:
Paprika Pékség
1. évad 13. rész
Elkészítés
Első lépésben elkészítjük a sajtkrémet. A boltban vásárolt krémsajthoz hozzákeverünk egy evőkanál magos mustárt, sót és borsot, ízlés szerint fokhagymát. Elkeverjük, félretesszük. Eközben felmelegítünk egy serpenyőt, kevés vajat és olívaolajat teszünk bele, amin az előkészített, lehártyázott steaket elkezdjük sütni. A hús vastagságától függően, és nyilván ki hogy szereti, oldalanként 2-2 percig sütjük. Amikor már majdnem kész, egy nagyobb kocka vajat teszünk a hús mellé, egy gerezd fokhagyma és egy rozmaring ág kíséretében. A fűszeres vajjal párszor meglocsoljuk a húst. Majd a serpenyőből kivéve 5-8 percig pihentetjük. A friss bagettünket kettévágjuk, vastagon megkenjük a mustáros sajtkrémmel, teszünk bele paradicsomot és friss salátát, esetünkben bébispenótot. A húst felszeleteljük és a bagettbe töltjük. Tálaláskor kettévágjuk.