Rib-Burger

60-120 perc
Közepes
Közepes
Magas

Elkészítés

A marha-oldalast egyben megfüstöljük-sütjük egy töltényszmókerben, miután a fűszerkeverékkel bedörzsöltük. Ha 75 fokos a magja, akkor becsomagoljuk sütőpapírba.

Egy serpenyőben megsütjük a hamburger húspogácsát, ugyanabban a serpenyőben pirítjuk a savanyúkáposztát és a karikára vágott hagymát is (mint egy angol reggelit). A két db tojásból tükörtojást sütünk. A bucikat megvajazzuk, a belső felét pirítjuk. A szendvicset összerakjuk: tojás, húspogácsa, hagyma, káposzta, tépett oldalas, majd megint tükörtojás. Rátesszük a buci tetejét, majd úgy szúrjuk át a szendvicset egy pálcikával, hogy a tükörtojás sárgáját kilyukasztjuk. A sárgája végigfolyik a szendvics belsején.

vissza a listára