Rumbaba whiskyöntettel és citromos krémmel

Elkészítés

A whisky kivételével az összes hozzávalót összeforraljuk.

Adjunk hozzá whiskyt a meleg infúzióhoz, és hagyjuk 24 órán át ázni. EZT DUPLI, majd a helyszínen megkérdezzük, hogy szeretné pontosan.

Keverjük össze az összes hozzávalót 150 g tojással simára, majd keverjünk bele további 100 g tojást.

Fedjük le és hagyjuk szobahőmérsékleten kelni 45 percig.

A tészta 2/3-át töltsük szilikon félgömb alakú formákba (5 cm átmérőjű).

Hagyjuk szobahőmérsékleten megkelni, amíg a forma teljesen fel nem telik.

13 percig sütjük fentről 200 °C-on és lentről 230 °C-on, majd hagyjuk kihűlni.

Lime krém

Az összes hozzávalót összekeverjük, és süteménnyel tálaljuk.

vissza a listára