Kapcsolódó műsor:
Antonio A Piacon
1. évad 2. rész
Elkészítés
A tojásokat felverjük a cukorral és a sajttal.
Hozzáadjuk a narancs esszenciát, a tejszínt és a narancshéjat.
Turmixgépbe tesszük.
Addig turmixoljuk, amíg a massza habos nem lesz.
A kekszet darabokra törjük, és összekeverjük a gabonakeverékkel és a vajjal.
A gyümölcsöt megtisztítjuk, megszorjuk cukorral, apróra vágott mentával, majd hűtőbe tesszük, és hagyjuk, hogy levet eresszen.
A kekszes gabonakeveréket egy vajjal kikent tepsibe tesszük, és ráöntjük a krémet.
180 fokos sütőben 30 percig sütjük.
Majd állni hagyjuk a sütőben nyitott sütőajtó mellett.
Vágunk belőle egy szeletet, és tányérra helyezzük.
Teszünk rá gyümölcsöt.
Végül mentával díszítjük.
(Fotó: Sándor Katalin)