Csicseriborsó palacsinta zöldségekkel

Elkészítés

A palacsintatészta hozzávalóit az olajjal turmixgépben krémesre keverjük, és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük pihenni. Ezután a szokásos módon, palacsintasütőben, kevés olajon 4 palacsintát sütünk belőle (a tészta mindkét oldalát megsütjük).

Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, rádobjuk a csicseriborsót, és közepesen erős lángon 5 perc alatt kissé megpirítjuk. A fokhagymát is hozzáadjuk, és további 2 percig pirítjuk, majd a curryvel összeforgatjuk. A finomra aprított káposztát és a citromlevet is a serpenyőbe tesszük, összeforgatjuk a csicseriborsóval, és egyből le is húzzuk a tűzhelyről, hogy éppen csak összeessen a káposzta.

A palacsintákat 1-1 evőkanál joghurttal megkenjük, majd elrendezzük rajta a többi hozzávalót.

vissza a listára